“Zilele clasei de actorie” la Şcoala Populară de Artă Piatra Neamţ

Admin
de Admin noiembrie 5, 2018 12:37

Zilele clasei de actorieLa începutul lunii octombrie a început anul şcolar 2018 – 2019. După o lună de zile de cursuri, între 5 şi 7 noiembrie, clasa de actorie a Şcolii Populare de Artă Piatra-Neamţ iese la rampa scenei, prezentând colegilor din Piatra-Neamţ şi din judeţ două spectacole ale lor.

Astfel, cursanţii grupei compuse din elevi de clasele I-IV vor susţine cel mai recent spectacol de producţie, în fapt un spectacol coupé care cuprinde scene din „O altfel de capră”, adaptare după textul lui Ion Creangă, şi „Un măgar”, după Ion Lucian, regia – Maria Hibovski. Iar grupa cursanţilor adolescenţi va prezenta montarea intitulată „Supravieţuitorii”, cu un text dramatizat de regizorul Gheorghe Hibovschi din piesele „Monoloage”, după Raluca Enescu şi „Supravieţuitorii”, de Nicoleta Ionescu.

Toate aceste reprezentaţii vor face parte din proiectul ZILELE CLASEI DE ACTORIE, iniţiat cu mai mulţi ani în urmă de actriţa Maria Hibovski, cea care coordonează din anul 2000 activitatea cursului de actorie a Şcolii Populare.

Programul întregului eveniment este următorul: luni, 5 noiembrie, pe scena Teatrului Tineretului, se vor juca, pentru elevi ai şcolilor din Piatra-Neamţ, reprezentaţiile amintite – de la ora 11:00 spectacolul coupé, iar de la ora 13:00, „Supravieţuitorii”.

Programul, cu aceleaşi ore de început, se va repeta marţi, 6 noiembrie, la Căminul cultural de la Dămuc şi miercuri, 7 noiembrie, la Centrul cultural de la Zăneşti.


Admin
de Admin noiembrie 5, 2018 12:37
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.