Zece cerșetori ”ridicați” de polițiștii locali din centrul municipiului Piatra Neamț

Admin
de Admin noiembrie 4, 2020 19:59

Zece cerșetori ”ridicați” de polițiștii locali din centrul municipiului Piatra Neamț

Zece persoane au fost conduse miercuri, 04 noiembrie 2020, la sediul Poliției Locale Piatra Neamț, după ce, lucrătorii Biroului Ordine Publică, le-au surprins că apelau la mila publicului, în mai multe zone din centrul municipiului.

Nouă minori cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani, împreună cu o femeie de 39 de ani (L.L.), cu reședința în comunele Girov și Războieni, au fost depistați în cursul dimineții, cerșind agresiv în zona Casei de Cultură și Piața Ștefan cel Mare (Terasa Cusos).

Aceștia au fost conduși la sediul Poliției Locale, unde, după ce au fost identificați, li s-au aplicat sancțiuni contravenționale (amenzi în valoare de 320 de lei) pentru încălcarea articolului 2, pct. 3 din Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Totodată, au fost anunțate direcțiile de asistență socială ale comunelor Războieni și Girov, dar și DGASPC Neamț, având în vedere că 6 dintre minori erau lipsiți de supraveghere. Femeia în cauză nu se află la prima abatere de acest gen, anul trecut fiind depistată, de 3 ori, de către echipajele Poliției Locale Piatra Neamț, practicând cereșetoria folosindu-se de un minor, pe numele acesteia fiind întocmit și un dosar penal pentru astfel de fapte.


Admin
de Admin noiembrie 4, 2020 19:59
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]