Vor demara lucrările de deratizare şi dezinsecţie în municipiul Piatra Neamţ

Admin
de Admin mai 16, 2018 11:18

Începând cu data de 21 mai, Primăria municipiului Piatra-Neamț, prin societatea Consiliului Local – SC Salubritas, va demara acţiunile de dezinsecţie – deratizare pe raza municipiului Piatra-Neamţ, pe spaţiile domeniului public și privat al municipalităţii (spaţii verzi, zone recreaţionale), căminele și canalele aferente reţelelor tehnico-edilitare.

Lucrările de dezinsecție și deratizare se vor desfășura, pe cât posibil, pe parcursul nopții, pentru a reduce disconfortul  populației, și se vor finaliza în data de 1 iunie 2018. Perioada de dezinsecție și deratizare se poate prelungi în cazul în care condițiile meteorologice nu vor permite desfășurarea activităților specifice.  În cadrul acțiunii sunt folosite substanțe aprobate de către  Direcția de Sănătate Publică.

Informăm cu această ocazie despre obligaţia cetăţenilor cu gospodării individuale, operatorilor economici, instituţiilor publice şi asociaţiilor de proprietari/locatari de a asigura combaterea şi stingerea focarelor determinate de insecte şi rozătoare vectoare, purtătoare de maladii transmisibile şi/sau generatoare de disconfort din gospodăria proprie sau din spaţiile pe care le deţin cu orice titlu.

Rugăm cetățenii ca, pe toată perioada desfășurării Programului de dezinsecție, să evite staționarea în zonele de acțiune ale echipelor care desfășoară astfel de activități și să acorde o atenție sporită copiilor și animalelor de companie.


Admin
de Admin mai 16, 2018 11:18
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns