Un TIR plin cu cărbuni a luat foc pe şosea

Admin
de Admin mai 17, 2018 12:40

Miercuri, 16 mai, ]n jurul orei 16:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un autotren de transport marfă (TIR), încărcat cu cărbune ambalat în saci individuali de 3 kg, care se afla parcat pe raza satului Călugăreni, comuna Poiana Teiului, de pe DN15.

La locul indicat de apelant s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț – Garda II Poiana Teiului, fiind sprijiniți și de un voluntar din cadrul SVSU Poiana Teiului.

Forţele au reușit să stingă incendiul, care se manifesta la încărcătura din remorca TIR-ului, iar cu ajutorul unui motostivuitor de la primăria Poiana Teiului a fost descărcată întreaga cantitate de cărbuni transportată.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars aproximativ 300 de saci cu cărbuni și s-au deteriorat alți aproximativ 200 de saci și prelata remorcii pe o suprafață de cca. 40 metri pătrați.

Misiunea pompierilor militari a durat aproximativ 4 ore.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,depozitarea sau păstrarea necorespunzătoare a materialelor combustibile (cărbunii au fost încărcați în remorca autotrenului fără să fie stinși complet)”.


Admin
de Admin mai 17, 2018 12:40
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]