Un tânăr din Pângăraţi s-a ales cu dosar penal pentru fals de identitate

Admin
de Admin aprilie 12, 2018 15:35

În data de miercuri, 11 aprilie, poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ au fost sesizaţi de un bărbat de 30 de ani, din Piatra Neamţ, despre faptul că la data de 6 aprilie  i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având suspendată exercitarea dreptului de a conduce de către lucrătorii de poliţie din Bucureşti, aspect ce nu corespunde realităţii, fiind posibil ca o altă persoană să-i folosească datele personale.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii rutieri au constatat faptul că la data de 29 noiembrie 2017, un tânăr de 26 de ani din Pîngaraţi, a condus o autoutilitara pe o stradă din Piatra Neamţ, având o concentraţie alcoolică de peste limita legală.

Cu ocazia depistării, acesta nu avut asupra sa documentele personale şi a declarat în fals datele de identificare ale bărbatului din Piatra-Neamţ.

Totodată, s-a stabilit faptul că tânărul din Pîngaraţi  nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


Admin
de Admin aprilie 12, 2018 15:35
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget