Un tânăr din Dragomirești a furat autoturismul unei femei din curtea locuinței

Admin
de Admin septembrie 8, 2021 16:27

Un tânăr din Dragomirești a furat autoturismul unei femei din curtea locuinței

La data de 6 septembrie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras autoturismul unei femei, în vârstă de 83 de ani, din Dragomirești.

Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dragomirești a condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 6 septembrie, un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Dragomirești, ar fi pătruns în curtea unei femei din aceeași localitate, de unde ar fi sustras autoturismul acesteia, ce se afla parcat.

În continuarea activității infracționale, acesta ar fi condus autoturismul pe o stradă din localitatea Dragomirești, moment în care a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, părăsind ulterior locul faptei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere.

În baza probatoriului administrat, la data de 7 septembrie 2021, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin septembrie 8, 2021 16:27
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns