Un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier

Admin
de Admin iulie 1, 2019 14:08

Sâmbătă, 29 iunie, în jurul orei 8:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență ”112”, despre producerea unui accident rutier cu o victimă încarcerată în orașul Târgu Neamț (Humuleștii Noi), în care au fost implicate două autoturisme.

La locul indicat s-au deplasat două echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Târgu Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. De la Serviciul județean de ambulanță Neamț s-a deplasat 1 ambulanță.

Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin, în vârstă de 24 ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat la locul accidentului. Conducătorul celui de-al doilea autoturism implicat în accident, un bărbat de 54 de ani, a fost transportat la Centrul de Primiri Urgențe Tg. Neamț, fiind policontuzionat.

Din cercetările efectuate de polițiști, șoferul de 54 de ani nu s-a asigurat înainte să efectueze un viraj la stângă și a lovit autoturismul care era în manevra de depășire regulamentară, condus de tânărul de 24 de ani. Acesta a scăpat volanul de sub control și s-a izbit într-un copac. Impactul a fost violent, iar medicii sosiți la fața locului au constatat decesul tânărului.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Admin
de Admin iulie 1, 2019 14:08
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.