Un tânăr beat criță a furat un autoturism, după care l-a sunat pe proprietar și l-a amenințat

Admin
de Admin iunie 14, 2019 14:09

Polițiștii au reținut un tânăr de 26 de ani, din Bârgăuani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi ameninţare. Autoturismul sustras a fost recuperat de polițiști și înapoiat proprietarului.

La data de 13 iunie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bârgăuani au fost sesizați de către un bărbat, de 52 de ani, din Bârgăuani, despre faptul că un tânăr i-a sustras autoturismul din curtea locuinței.

Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, autoturismul sustras fiind depistat pe o stradă din satul Breaza, condus de un tânăr de 26 de ani, din Bârgăuani. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere.

Pe parcursul cercetărilor, tânărul l-ar fi contactat telefonic pe proprietarul autoturismului, căruia i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, întrucât l-a reclamat pentru fapta comisă. Autoturismul sustras a fost recuperat de polițiști, fiind restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi ameninţare.

Astăzi, tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de luare a unei preventive.


Admin
de Admin iunie 14, 2019 14:09
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns