Un pompier aflat în timpul liber a lichidat un incendiu la un autoturism

Admin
de Admin septembrie 29, 2021 11:52

Un pompier aflat în timpul liber a lichidat un incendiu la un autoturism

În dimineața zilei de 28 septembrie, prin apel la „112”, pompierii nemțeni au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un autoturism din municipiul Piatra-Neamț. Un caz precum multe altele, doar că solicitarea a venit chiar de la colegul nostru, Sg. Maj. Răzvan Petraru.

pompier nemteanRăzvan se afla într-o stație peco din Piatra-Neamț, așteptând să alimenteze, atunci când a observat fumul ieșit de sub capota unui turism intrat în benzinărie. A coborât din mașină și a evacuat autoturismul din incinta stației fiind ajutat de conducătorul auto și de un angajat al operatorului economic.

În ordinea priorităților și a protocolului care se impune într-o asemenea situație a reușit lichidarea incendiului, manifestat la compartimentul motor, cu ajutorul stingătorului, iar ulterior a decuplat bornele bateriei.

După toate aceste manevre a efectuat apelul la „112” anunțând incidentul. Echipajul ajuns la locul evenimentului a constatat că incendiul a fost lichidat în întregime de colegul nostru.

Sg. maj. Petraru Răzvan este conducător autospecială în cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra-Neamț, încadrat din anul 2020.


Admin
de Admin septembrie 29, 2021 11:52
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns