Un bătrân din Oniceni a suferit multiple arsuri în urma unui incendiu

Admin
de Admin mai 5, 2020 12:28

Un bătrân din Oniceni a suferit multiple arsuri în urma unui incendiu

În această dimineață, în urma unui apel la 112 din jurul orei 08:30, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodarească în localitatea Mărmureni, comuna Oniceni.

La locul indicat s-au deplasat pompierii voluntari din cadrul SVSU Oniceni cu autospeciala din dotare și două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere de la Detașamentul Roman.

La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul unei anexe gospodărești (magazie) și la acoperișul locuinței, situată la un metru distanță de anexă.

Pompierii au localizat și lichidat incendiul. A ars anexa gospodarească pe o suprafață de aproximativ 10 mp cu bunurile materiale din interior și 50 mp din acoperișul locuinței.

Proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de aproximativ 87 de ani, a suferit arsuri la nivelul feței și membrelor superioare. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la un echipaj de la SAJ.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind ”efectul termic al curentului electric (conducător electric cu izolație deteriorată)”.


Admin
de Admin mai 5, 2020 12:28
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns