Un bărbat fără permis de conducere a accidentat mortal un biciclist din Timișești

Admin
de Admin mai 23, 2019 12:53

Polițiștii Serviciului Rutier Neamț au identificat și reținut un bărbat de 34 de ani, din Timișești. Acesta a fost încarcerat în arestul IPJ Neamț, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă dar și a mai multor infracțiuni la regimul circulației.

Miercuri, 22 mai, polițiștii Serviciului Rutier Neamț împreună cu cei din cadrul Poliţiei Târgu Neamţ au identificat şi reținut un bărbat de 34 de ani, din Timișești, bănuit de producerea unui accident mortal produs în seara de 21 mai , pe raza localităţii Plăieşu din comuna Timişeşti.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că acesta a condus un autoturism (fără a deține permis de conducere) pe DN 15B, din direcţia Timişeşti – Târgu Neamţ și ar fi acroşat un biciclist de 46 de ani, din Timişeşti, care a suferit leziuni ce i-au provocat decesul.

După impact conducătorul auto ar fi părăsit locul faptei, a scos bicicleta care rămăsese prinsă de bara autoturismului, iar ulterior s-a deplasat la locuinţa tatălui său, unde a scos numerele de înmatriculare și imediat a revenit la locul faptei pentru a ascunde urmele.

Acesta a fost depistat şi reţinut de polițiști pe un teren viran din localitatea de domiciliu. În continuare, a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, modificarea sau ştergerea urmelor accidentului de circulaţie şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis conducere auto.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin mai 23, 2019 12:53
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.