Un bărbat din Vânători Neamț a încercat să incendieze locuința soacrei

Admin
de Admin august 25, 2021 13:33

Un bărbat din Vânători Neamț a încercat să incendieze locuința soacrei

Marți, 24 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați de către o femeie  de 65 ani, din Vânători-Neamț, cu privire la faptul că ginerele său a încercat să-i incendieze locuinţa.

Din primele cercetări a reieșit că la data de 23 august, în timp ce nici o persoană nu se afla în imobilul în cauză, un bărbat de 43 de ani,  din Vânători-Neamț, ar fi  încercat să îl incendieze, folosindu-se de un material uşor inflamabil, pe care l-ar fi  amplasat într-o anexă a acestuia.

Nepotul femeii de 65 de ani, a simțit mirosul de fum și a lichidat incendiul, nefiind necesară intervenția echipajelor specializate.

Bărbatul de 43 de ani, a fost identificat de polițiști și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, la data de 24 august, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de distrugere prin incendiere.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin august 25, 2021 13:33
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns