Un bărbat din Poiana Teiului și-a pierdut viața încercând să traverseze apele Bistriței alături de o căpriță

Admin
de Admin ianuarie 6, 2023 15:20

Un bărbat din Poiana Teiului și-a pierdut viața încercând să traverseze apele Bistriței alături de o căpriță

Joi, 5 ianuarie, a fost anunțat la 112 că se observă trupul unei persoane în apele râului Bistrița, în localitatea Săvinești din comuna Poiana Teiului.

”Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați, de un bărbat de 30 de ani, din Poiana Teiului, cu privire la faptul că, socrul său a căzut în albia râului Bistrița. Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 53 de ani, din Poiana Teiului, ce ar fi avut intenția de a traversa râul Bistrița pentru a se deplasa la domiciliu”, a declarat sinsp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț.

Din relatările celor apropiați, se pare că bărbatul a plecat spre casă, cu o căpriță legată de funie, să traverse Bistrița pe unde apa e la un nivel scăzut. Căprița s-a întors udă în gospodăria ginerelui, iar rudele s-au sesizat și au plecat în căutarea celui dispărut. Totodată au anunțat și autoritățile.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SAJ Borca, Garda II de Intervenție și SVSU Poiana Teiului.

Bărbatul a fost scos din apele râului Bistrița până la sosirea forțelor de intervenție. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către membrii echipajului SMURD și SAJ.

Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia.


Admin
de Admin ianuarie 6, 2023 15:20
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns