Un bărbat din Făurei a înjunghiat cu un cuțit concubinul mamei

Admin
de Admin februarie 1, 2019 10:39

Poliţiştii au încarcerat în arestul IPJ Neamţ un bărbat de 38 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.

La data de 30 ianuarie, acesta a fost prezentat de poliţişti Judecătoriei Roman, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 29 ianuarie, în jurul orei 22:00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Dulceşti au fost sesizaţi de către o femeie din Făurei, despre faptul că fiul său l-a lovit cu un cuţit pe concubinul acesteia.

Din cercertările efectuate la faţa locului a reieşit că în jurul orei 21:00, în timp ce se aflau în locuinţa apelantei, fiul său de 38 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi distrus un geam, după care i-ar fi aplicat unui bărbat de 62 de ani, o lovitură cu un cuţit în zona umărului. Persoana vătămată a fost transportata imediat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas sub observaţie.

În urma audierilor, poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de bărbatul de 38 de ani pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, fiind introdus în arestul IPJ Neamţ. Acesta a fost prezentat joi, 31 ianuarie, de către poliţişti Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de arestare preventivă.


Admin
de Admin februarie 1, 2019 10:39
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget