Un apartament din Bicaz a luat foc de la o lumânare

Admin
de Admin mai 8, 2021 11:52

Un apartament din Bicaz a luat foc de la o lumânare

Vineri, 7 aprilie, în jurul orei 16:00, prin apel la 112, pompierii au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o garsonieră din orașul Bicaz.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere,  o autospecială complexă pentru intervenție și o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălţime,  un echipaj de pompieri voluntari din cadrul SVSU Bicaz cu o autospecială de stingere și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Incendiul se manifesta în interiorul unei garsoniere situată la etajul patru dintr-un bloc de locuințe din strada Păltiniș.

Până la sosirea forțelor de intervenție toți locatarii din bloc s-au autoevacuat.

Incendiul a fost localizat de pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz, care au ajuns primii la locul evenimentului. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.

Au ars bunurile materiale aflate în interiorul garsonierei (obiecte de mobilier, materiale textile,  articole de îmbrăcăminte,  documente  de identitate etc.) și s-au deteriorat ușa de acces a apartamentului de vis-a-vis și pereţii de pe holul etajului.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind ”focul deschis în spații închise (lumânare)”.


 

Admin
de Admin mai 8, 2021 11:52
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget