Un adăpost de animale și o fânărie au ars într-un incendiu, în comuna Brusturi

Admin
de Admin martie 14, 2019 12:29

Ieri, 13 martie, în jurul orei 15:00, un puternic incendiu a izbucnit la un saivan de animale, în comuna Brusturi, sat Poiana.

La locul evenimentului se deplasează doi ofițeri și 10 subofițeri din cadrul Detașametului de pompieri Târgu Neamț, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Având în vedere amploarea incendiului, a mai fost trimisă o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Tg. Neamț. Incendiul se manifesta la un adăpost de animale și la un depozit de furaje. Din primele date de la locul evenimentului au fost trei animale decedate (1 cal, 2 viței) și mai sunt si alte animale cu arsuri pe o suprafață mare a corpului.

Echipajul de paramedici SMURD au acordat îngrijiri medicale la două persoane cu atac de panică și intoxicate cu fum. Victimele au refuzat transportul la spital.

SVSU Brusturi a sprijinit forțele profesioniste, în operațiunile de stingere, cu patru voluntari.

Ca urmare a producerii acestui incendiu, au ars adăpostul de animale cu suprafața de aproximativ 150 metri pătrați, depozitul de furaje cu suprafața de cca. 70 metri pătrați, 3 tone de fân și cca. 500 kg porumb știuleți.

În urma acestui incendiu au rezultat cele 3 animale mari decedate, fiind salvate alte 2 animale mari și 180 de animale mici.

Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost ,,scurtcircuit la un conductor electric defect”.


Admin
de Admin martie 14, 2019 12:29
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns