Trei tineri din Piatra Neamţ au fost reţinuţi pentru mai multe furturi din autoturisme

Admin
de Admin mai 4, 2018 13:26

Miercuri, 2 mai, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Neamţ, au efectuat o percheziţie domiciliară la un tânăr de 19 ani, din Piatra Neamț, bănuit de comiterea mai multor furturi din autoturisme.

În urma probatoriului administrat de polițiști,  cercetările  au fost extinse faţă de alți doi tineri de 19 ani, din Dumbrava Roșie și de 16 ani, din Piatra Neamț.

Aceștia, în perioada 25 martie -25 aprilie, ar fi profitat de neatenţia persoanelor vătămate care și-au lăsat autoturismele neasigurate și au pătruns în interiorul acestora, de unde au sustras mai multe bunuri în valoare totală de aproximativ 7.000 lei.

Cei doi, în vârstă de 19 ani, au fost reţinuți pentru 24 ore și introduși în arestul IPJ Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Polițiștii au recuperat peste 90% din valoarea prejudiciului creat iar cercetările sunt continuate faţă de cei trei, fiind bănuiţi de comiterea altor fapte.


Admin
de Admin mai 4, 2018 13:26
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget