Trei bărbaţi au ajuns în arest după ce s-au încăierat într-un bar din Piatra Neamţ

Admin
de Admin noiembrie 13, 2018 15:42

Trei bărbați de 35, 40 și 55 de ani au fost introduși de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

La data de 12 noiembrie, în jurul orelor 05:00,  polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați să intervină la un conflict izbucnit într-un local din Piatra Neamț.

Imediat, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Neamț și al jandarmilor, care au aplanat conflictul.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că la data de 12 noiembrie, în jurul orelor 04:00, pe fondului consumului de alcool, între mai multe persoane cu vârste cuprinse între 29 și 55 de ani, ar fi izbucnit un conflict, ocazie cu care s-au  agresat reciproc. De asemenea, aceștia au provocat distrugeri mai multor bunuri din incinta localului.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de trei bărbați, de 35, 40 și 55 de ani, pe care i-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

Bărbații sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii si liniștii publice, lovire sau alte violențe si încăierare.

Astăzi, cei trei urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de arestare preventivă.


Admin
de Admin noiembrie 13, 2018 15:42
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns