Tineri depistați în trafic fără permis de conducere și sub influența alcoolului

Admin
de Admin martie 5, 2020 11:24

Doi tineri sunt cercetați de polițiști după ce au fost depistați în trafic fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

La data de 2 martie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat în trafic un tânăr, de 20 de ani, din Văleni, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Tazlău, care conducea un autoturism pe o stradă din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a indicat o concentrație de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Admin
de Admin martie 5, 2020 11:24
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget