„Târgul de Crăciun la Neamț” – Dăruieşte iubirea

Admin
de Admin noiembrie 17, 2017 15:26

Targul de Craciun la NeamtJudețul Neamț, reprezentat de Consiliul Județean, participă și la ediția din acest an a Târgului de Turism al României cu un stand prin care este promovat Târgul de Crăciun la Neamț – Dăruieşte iubirea.

“Județul Neamț sclipește la Târgul de Turism al României, la Romexpo! Ceea ce anunțam la începutul mandatului de președinte al Consiliului Județean Neamț prinde contur! Noua ediție a Târgului de Crăciun la Neamț și frumusețile județului nostru sunt temele cu care ne prezentăm în fața zecilor de mii de vizitatori la Romexpo!”, a declarat preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene.

Târgul de Crăciun la Neamț va debuta vineri, 15 decembrie, când nemțenii, și nu numai, sunt așteptați să împodobească bradul la Curtea Domnească din Piatra-Neamț. În cadrul târgului vor exista spații destinate fiecărui tip de activitate.

“Sunt bucuros să văd că vizitatorii știu deja de tradiția pe care vrem să o împământenim la Neamț pentru Sărbătorile de Iarnă! Târgul de Crăciun este un eveniment care crește de la an la an și care va face din Neamț un brand!”, a mai declarat preşedintele Ionel Arsene.


Admin
de Admin noiembrie 17, 2017 15:26
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget