Tânără din Piatra Neamț dispărută de acasă

Admin
de Admin ianuarie 13, 2020 13:37

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei NEDEA ANDREEA SABRINA, de 18 de ani.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, la data de 11 ianuarie a.c., de către un bărbat, de 51 de ani, din Piatra Neamț, despre faptul că fiica sa NEDEA ANDREEA SABRINA, de 18 de ani, a părăsit voluntar domiciliul în aceeaşi zi şi nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime – 1,65-1,70 m, greutate 40-45 de kilograme, ten măsliniu, ochi căprui, păr negru, lung, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu blugi de culoare bluemarin, cu o dungă albă pe lateral, geacă lungă din fâș de culoare galben, fiind încălțată cu adidași albaștri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!


Admin
de Admin ianuarie 13, 2020 13:37
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Declaratia Starea de Alerta

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]