Tânăr fără permis, reţinut de poliţişti după ce a fugit de la locul accidentului

Admin
de Admin martie 26, 2018 14:30

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Târgu Neamţ au reținut un tânăr de 21 de ani, pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

În noaptea de 22 – 23 martie, polițiștii Secţiei de Poliție Rurală Târgu Neamţ au intervenit la un accident produs pe DN 15B, pe raza localității Vânători Neamţ, în urma căruia conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Polițiștii au depistat conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani din Târgu Neamț, stabilind că în timp ce acesta conducea un autoturism pe DN 15B, pe direcţia Poiana Largului-Târgu Neamţ, a pierdut controlul volanului, a intrat în coliziune cu un podeţ din beton apoi a părăsit partea carosabilă izbindu-se într-un gard.

În urma impactului, a rezultat doi pasageri accidentați, respectiv tineri de 20 și 23 de ani din Târgu Neamț. Fiind depistat la scurt timp, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40mg/l alcool pur în
aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Polițiștii au luat măsura reținerii față de tânăr, fiind încarcerat pentru 24 ore, iar în ziua de 24 martie, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pe o durată de 30 zile.


Admin
de Admin martie 26, 2018 14:30
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!