Tânăr din Pipirig în arestul IPJ după ce a tâlhărit o persoană

Admin
de Admin noiembrie 21, 2019 13:42

La data de 19 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat, de 37 de ani, din Pipirig, cu privire la faptul că în ziua precedentă a fost victima unei tâlhării.

În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, pe care au condus-o la sediul poliţiei, în vederea audierii.

Din cercetări a reieșit că, la data de 18 noiembrie, prin exercitarea de acte de violență și folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, un tânăr de 21 de ani, din Pipirig ar fi amenințat și deposedat un bărbat de 37 de ani, de telefonul mobil și 300 de lei.

Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial, telefonul mobil fiind restituit persoanei vătămate.

În urma documentării activității infracționale, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 20 noiembrie, tânărul a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Tîrgu-Neamț, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.


Admin
de Admin noiembrie 21, 2019 13:42
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.