Tânăr din Dobreni reținut de polițiști pentru tâlhărie calificată

Admin
de Admin decembrie 3, 2019 13:13

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au identificat și reținut un tânăr bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat.

La data de 22 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizați de către un bărbat, de 48 de ani, din Piatra Neamţ, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării.

În urma investigațiilor efectuate, la data de 2 decembrie, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, pe care au condus-o la sediul poliţiei, în vederea audierii.

Din cercetări a reieșit că, la data de 22 noiembrie, prin exercitarea de acte de violență, un tânăr de 29 de ani, din Dobreni, în timp ce se afla pe o stradă din Piatra Neamţ, ar fi deposedat un bărbat de 48 de ani, de telefonul mobil, cauzându-i un prejudiciu de 1.000 de lei.

În urma documentării activității infracționale, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin decembrie 3, 2019 13:13
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget