Tânăr din Bacău reţinut de poliţiştii din comuna Români pentru furt din locuinţe

Admin
de Admin februarie 14, 2018 13:18

În data de 12 februarie, polițiștii din cadrul Secției Poliţie Rurală Români, au identificat şi reţinut un tânăr de 23 de ani, din Bacău. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii mai multor infracțiuni de furt calificat din locuinţe.

În fapt, în seara zilei de 7 februarie, în jurul orei 19.00, tânărul s-ar fi deplasat la locuința unei femei de 74 de ani, din comuna Moldoveni, judeţul Neamţ, iar după ce a sărit peste gard ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței acesteia, de unde ar fi sustras o bicicletă.

Tot în luna februarie, în timpul nopţii, tânărul ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei de 45 de ani şi în casa unui bărbat de 52 de ani, ambii din Moldoveni, cu intenția de a sustrage băuturi alcoolice şi bani. Întrucât nu a găsit ceea ce căuta, a părăsit ambele locuințe fără a sustrage bunuri.

De asemenea, în noaptea de 10 – 11 februarie, tânărul din Bacău ar fi pătruns fără drept şi în locuința din comuna Moldoveni, aparţinând unei femei din Roman, de unde ar fi sustras circa 150 litri de vin, dar şi articole de îmbrăcăminte în valoare de 2.000 lei.

Tânărul a fost reținut ieri pentru 24 ore şi încarcerat în arestul IPJ Neamț, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat procurorului de caz, cu propunerea de arestare preventivă.


Admin
de Admin februarie 14, 2018 13:18
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget