Tânăr de 18 ani din Piatra Neamț reținut pentru furt calificat

Admin
de Admin martie 28, 2019 11:15

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamţ au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un tânăr de 18 ani.

La data de 26 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamţ, cu sprijinul celor din cadrul Poliției municipiului Roman, au identificat și reținut un tânăr, de 18 ani, din Piatra Neamț, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în noaptea de 10 – 11 februarie, acesta ar fi pătruns, prin forțarea unei ferestre, în incinta unei locuinţe ce aparține unei femei, de 35 de ani, din Piatra Neamț, de unde ar fi sustras o bicicletă și două televizoare, prejudiciul creat fiind de 1.000 de lei.

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit că tânărul mai este cercetat într-o altă cauză penală instrumentată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt, acces ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

Miercuri, 27 martie, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de arestare preventivă.


Admin
de Admin martie 28, 2019 11:15
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]