Tânăr băut, drogat și agresiv, reținut de polițiștii locali în Piatra Centrală

Admin
de Admin iunie 9, 2020 17:09

Tânăr băut, drogat și agresiv, reținut de polițiștii locali în Piatra Centrală

Polițiștii Locali din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț au încătușat un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice și a susbstanțelor halucinogene după ce respectivul i-a amenințat, le-a adus injurii și a agresat fizic unul dintre colegi.

În fapt, în data de 06 iunie 2020, în jurul orelor 7:40, C.C.L., în vârstă de 25 de ani, din Piatra Neamț, a fost depistat de echipajele Poliției Locale Piatra Neamț în Piața Centrală, în timp ce adresa injurii cetățenilor, și încerca să lovească vitrinele unui magazin cu bucăți dislocate dintr-o bordură.

Pentru că se manifesta deosebit de agresiv, tânărul a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț.

În urma identificării, C.C.L. a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei, pentru încălcarea Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice – art. 2, pct.1 (”săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice”).

Acestuia i-au fost întocmite documentele în vederea predării agenților Poliției Municipiului Piatra Neamț, pentru continuarea cercetărilor privind infracțiunile de loviri și alte violențe precum și ultraj, având în vedere faptul că, în timp ce era încătușat, tânărul l-a lovit pe unul dintre polițiștii locali aflați la fața locului.


Admin
de Admin iunie 9, 2020 17:09
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]