Suspecţi de tâlhărie, puşi sub control judiciar

Admin
de Admin decembrie 4, 2017 11:26

În urma investigațiilor efectuate, în cazul unei tâlhării comise de autori necunoscuți în dimineața zilei de 19 noiembrie, polițiștii au identificat persoanele care ar fi participat la săvârșirea faptei.

Patru tineri nemţeni cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani, din Crăcăoani și Negrești sunt cercetați pentru faptul că în data de 19 noiembrie, în jurul orei 06.00, ar fi lovit doi tineri aflați în fața unui local din Piatra Neamț, pe unul dintre aceștia deposedându-l de portofelul, în care se afla suma de 900 euro şi 1000 lei.

În data de 29 noimebrie 2017, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției mun. Piatra Neamț, cu sprijinul lucrătorilor SAS au efectuat perchiziții la domiciliile persoanelor în cauză, trei dintre tineri fiind preluați la sediul poliției pentru audieri.

În urma documentării activității infracționale, doi dintre cei patru tineri au fost plasați sub măsura controlului judiciar și ceilalți sunt cercetați în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.


Admin
de Admin decembrie 4, 2017 11:26
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!