Surprinși de polițiștii locali în timp ce vindeau țigări de contrabandă

Admin
de Admin august 4, 2020 11:08

Surprinși de polițiștii locali în timp ce vindeau țigări de contrabandă

vindea tigari de contrabanda (1)Polițiștii locali ai Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț au constatat, în flagrant, 3 infracțiuni, dintre care două de contrabandă cu țigări.

Astfel, în data de 28 iulie 2020, în jurul orelor 11.00, pe strada Baltagului din Piatra Neamț a fost depistat S.T. (28 de ani), care avea asupra sa 30 de pachete de țigări, netimbrate, de proveniență Republica Moldova. Acesta a fost identificat și predat agenților Poliției Muncipiului Piatra Neamț, în baza unui proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante de contrabandă cu țigări, în vederea continuării cercetărilor și a luării măsurilor legale ce se impun.

Un alt bărbat, de 54 de ani (Ț.G.) a fost depistat în data de 01.08.2020, în aceeași zonă (Piața din zona S.C. Ema), că deținea mai multe pachete de țigarete, netimbrate. Acesta a fost condus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț, i s-a întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii de contrabandă cu țigări și a fost predat lucrătorilor Poliției Municipiului Piatra Neamț pentru continuarea cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Duminică, 02.08.2020, o femeie a fost surprinsă pe camerele de supraveghere a unui supermarket din Piatra Neamț, că sustrăgea diverse produse alimentare de pe rafturi, pe care, le introducea în poșetă. Aceasta a fost reținută de către șeful de tură, iar mai apoi a fost identificată și preluată de către polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț. M. Năforniță a fost predată polițiștilor Poliției Municipiului Piatra Neamț pentru a  continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Admin
de Admin august 4, 2020 11:08
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]