Șoferi prinși sub influența alcoolului la volan în acest week-end

Admin
de Admin martie 11, 2019 10:44

Sâmbătă, 9 martie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 32 de ani, din Piatra Neamț, care conducea un autoturism pe DJ 157 H în localitatea Girov, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot în data de 9 martie, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 40 de ani, din Roman, care conducea un autoturism pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu din Piatra Neamț.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Duminică, 10 martie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Români au depistat un bărbat, de 31 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe DJ 158, în localitatea Secuieni, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În toate situațiile prezentate,  polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Admin
de Admin martie 11, 2019 10:44
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.

Facebook Pagelike Widget