Șoferi prinși de polițiști sub influența alcoolului

Admin
de Admin februarie 15, 2021 10:54

Șoferi prinși de polițiști sub influența alcoolului

Sâmbătă, 13 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au depistat în trafic un bărbat de 53 de ani, din Piatra Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 208 G, în localitatea Tupilați.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din Zănești, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitatea Podoleni.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În ambele cauze au fost întocmite dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Admin
de Admin februarie 15, 2021 10:54
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget