Şoferi depistaţi de poliţişti sub influenţa alcoolului în acest week-end

Admin
de Admin august 13, 2018 12:45

La data de 11 august, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Neamt, au depistat pe strada Bistriței din municipiul Piatra Neamt un bărbat de 52 de ani, care conducea un autoturism  sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu o alcoolemie peste limita legală.

Tot sâmbătă, 11 august, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraş Târgu Neamţ au depistat un bărbat de 55 de ani, din Pipirig, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN15B, pe raza localităţii Stânca, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, poliţiştii au constatat în urma verificărilor în bazele de că acesta avea permisul de conducere anulat.

Bărbatul este acum cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice având permisul de conducere retras sau anulat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, poliţiştii Secţiei de Poliţie Ştefan cel Mare au depistat pe DC 34, un bărbat de 66 de ani, din Piatra Neamţ, care conducea un autoturism din direcţia Ghigoieşti-DN15D, fără a avea permis de conducere cu drept de circulaţie valabil.

Totodată fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La aceeaşi dată, pe DC 113A, poliţiştii Secţiei de Poliţie Ştefan cel Mare au depistat la Bârgăuani, un bărbat de 31 de ani, din Ruginoasa, care conducea un autoturism din direcţia Vlădiceni către DN15D (Baratca).

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările asupra sa, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Duminică, 12 august, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Biroului Rutier Roman a depistat în pe strada Cuza Voda din Municipiul Roman, un tânăr de 24 de ani, din Gherăieşti, care conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate față de acesta, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.


Admin
de Admin august 13, 2018 12:45
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]