Şoferi cercetaţi de poliţiştii nemţeni pentru infracţiuni rutiere

Admin
de Admin iunie 5, 2018 12:51

La data de 2 iunie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Piatra-Neamț au depistat în trafic, un bărbat de 33 de ani, din Dochia, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Săvinești.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că acesta avea dreptul de a conduce suspendat, fiindu-i reținut permisul de conducere din luna februarie a anului 2018.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere.

La data de 3 iunie, polițiștii Formațiunii Rutiere Tîrgu-Neamț au oprit pentru control, un autoturism, în localitatea Răucești.

În urma verificărilor efectuate asupra conducătorului autoturismului, a rezultat faptul că acesta nu poseda permis de conducere, având vârsta de 17 de ani.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

La data de 3 iunie, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Gârcina au depistat în localitatea Alexandru cel Bun,  un bărbat de 38 de ani, din Tarcău în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost supus testării cu aparatul alcooltest.

Conducătorul auto a refuzat testarea, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

De asemenea, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, fiindu-i eliberată o dovadă fără drept de circulație.

Asupra sa, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.


Admin
de Admin iunie 5, 2018 12:51
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.