Şofer fără permis, retinut pentru multiple infracţiuni la regimul rutier

Admin
de Admin noiembrie 9, 2017 12:25

În dimineața zilei de 7 noiembrie, o patrulă de poliție din cadrul Postului de Poliție Gherăești un autoturism de teren care se deplasa dinspre strada Moldovei spre centrul comunei Gheraesti și care avea o traiectorie sinuoasă.

Polițiștii au identificat conducătorul auto, un tânăr de 27 de ani, din localitate, al cărui permis de conducere era reținut din iulie 2017. Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta ar mai fi comis infracțiunea de conducerea unui autovehicul având permisul de conducere reținut în cursul
lunilor august și octombrie.

Polițiștii au verificat și autoturismul condus, constatând că plăcuțele cu numărul de înmatriculare sunt atribuite unui alt autoturism, diferit de cel oprit în trafic.

În cauză polițiștii au demarat cercetările atât sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice fara permis de conducere cât și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu numere de inmatriculare false.

Ca urmare a administrării probatoriului, conducătorul auto a fost reținut de polițiști, pentru o perioadă de 24 de ore, urmand a fi prezentat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de arestare preventivă.


Admin
de Admin noiembrie 9, 2017 12:25
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget