Se oprește apa în mai multe zone din Piatra Neamț, Săvinești și Tg. Neamț

Admin
de Admin decembrie 18, 2020 11:46

Se oprește apa în mai multe zone din Piatra Neamț, Săvinești și Tg. Neamț

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 18.12.2020 în:

  • Municipiul Piatra Neamț, străzile: Cuiejdi, Rodnei și Costache Negri, în intervalul orar 09.00-12.00;
  • Comuna Săvinești, strada Vulturului, în intervalul orar 09.00-14.00.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, de pe strada Băile Oglinzi, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 18.12.2020 între orele 10,00 – 14,00 în Oraşul Tg. Neamţ.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Băile Oglinzi, Mărăşeşti (de la intersecţie cu strada Băile Oglinzi până la intersecţie cu strada Biruinţei), Biruinţei, Dimitrie Ulea, Prof. Ungureanu, Batalion.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.


Admin
de Admin decembrie 18, 2020 11:46
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget