Scandalagii amendați de polițiștii locali din Piatra Neamț

Admin
de Admin martie 5, 2020 15:51

Polițștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț au sacționat doi bărbați, implicați într-un scandal, joi, 5 martie, în jurul orei 11:50, în Piața Centrală din Piatra Neamț.

Un echipaj al Biroului Ordine Publică, aflat în patrulare pentru menținerea ordinii și liniștei publice în zona Pieței Centrale, s-a autosesizat cu privire la faptul că, între doi bărbați a izbucnit un scandal, în fața unei unități de alimentație publică, de pe strada Baltagului, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict mai vechi. Cei doi se loveau reciproc și își adresau injurii, provocând astfel indignarea cetățenilor.

N.C. (57 de ani) și M.C. (35 de ani) au fost conduși la sediul Poliției Locale Piatra Neamț unde au fost sancționați contravențional cu amenzi de câte 1.000 de lei fiecare, pentru încălcarea art. 2, pct. ”24” din Legea 61/1991R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice (”Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni: provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice”).


Admin
de Admin martie 5, 2020 15:51
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]