S-a îmbătat, a făcut scandal și a aruncat cu diverse obiecte în locuința unei femei

Admin
de Admin octombrie 2, 2020 12:34

S-a îmbătat, a făcut scandal și a aruncat cu diverse obiecte în locuința unei femei

La data de 1 octombrie, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Gîrcina au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat de 40 de ani, din Piatra Neamț, bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere, amenințare şi tulburarea ordinii şi linişti publice.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat, de 40 de ani, ar fi aruncat cu diverse obiecte asupra locuinței unei femei de 62 de ani, din Gîrcina, distrugând astfel un geam și o porțiune din peretele imobilului. Totodată, acesta i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Pentru a nu fi afectat climatul de ordine și siguranță publică, la fața locului a fost solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin octombrie 2, 2020 12:34
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns