Reţinuţi pentru trafic de droguri de mare risc

Admin
de Admin iunie 26, 2018 12:53

Trafic de droguri LSDÎn data de 22 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamţ, sub coordonarea DIICOT – Biroul Teritorial Neamţ, cu sprijinul Direcţiei Operațiuni Speciale din cadrul IGPR, au depistat şi reţinut în municipiul Piatra Neamţ, doi bărbaţi de 21, respectiv 20 de ani, ambii din Tazlău, bănuiţi de trafic de droguri de mare risc.

Asupra acestora, poliţiştii au găsit 66 de grame și 24 de comprimate din diferite tipuri de droguri de risc și de mare risc (amfetamină, MDMA, LSD).

Poliţiştii au condus alte trei persoane la sediul DIICOT – BT Neamţ, în vederea audierii.

Procurorul de caz  a dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor doi bărbaţi din Tazlău, sub aspectul comiterii infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc şi de mare risc, trafic şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc în vederea consumului propriu.

În data de 23 iunie, cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de bărbatul de 21 de ani, iar în cazul celuilalt, a fost luată măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale – IPJ Neamţ şi a poliţiştilor Serviciului Rutier Neamţ.


Admin
de Admin iunie 26, 2018 12:53
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget