Reținut de polițiști pentru că a pătruns fără drept în casa tatălui său

Admin
de Admin decembrie 14, 2020 12:45

Reținut de polițiști pentru că a pătruns fără drept în casa tatălui său

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț un bărbat de 29 de ani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

Astăzi, 14 decembrie, în jurul orei 03.00, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizați de către un bărbat de 63 de ani, din Dumbrava Roșie, cu privire la faptul că fiul său, de 29 de ani, a încălcat ordinul de protecție emis de instanța de judecată.

Din cercetări a reieșit că, bărbatul de 29 de ani, din Piatra Neamț, ar fi pătruns fără drept în locuința tatălui său din Dumbrava Roșie, încălcând astfel ordinul de protecție emis de Judecătorie Piatra Neamț la data de 26 noiembrie 2020, prin care s-a dispus evacuarea celui în cauză din imobil, fiind obligat să păstreze o distanță de minim 200 de metri față de tatăl său.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În cursul acestei zile, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin decembrie 14, 2020 12:45
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget