Reţinut de poliţişti după ce a incendiat o autoutilitară şi a distrus cauciucurile unui alt autoturism

Admin
de Admin octombrie 9, 2018 13:58

În noaptea de 7-8 octombrie, în jurul orei 1:30, poliţiştii Secţiei de Politie Gârcina au fost sesizaţi de către un bărbat de 52 de ani, din Negreşti, despre faptul că la o autoutilitară pe care o parcase în faţa locuinţei sale, era în desfăşurare un incendiu.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că autoutilitara a fost distrusă prin incendiere, acestea continuând sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Luni dimineaţă, în jurul orei 7:30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Gârcina au fost sesizaţi de către o femeie de 30 de ani, din Piatra Neamţ, despre faptul că în aceeaşi noapte i-au fost distruse anvelopele autoturismului personal, parcat în faţa locuinței socrilor săi din Negreşti.

În urma sesizărilor, poliţiştii au desfăşurat activităţi specifice în localitatea Negreşti şi în oraşul Târgu-Neamţ, în urma cărora a fost depistat un tânăr bănuit de comiterea faptelor mai sus-menţionate.

Acesta a fost reţinut şi condus la sediul poliţiei pentru audieri, recunoscând faptele comise.

Luni după-amiază, Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ a luat măsura reţinerii tânărului pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere.

Acesta a fost introdus de poliţişti în arestul IPJ Neamţ, urmând ca astăzi sa fie prezentat Judecătoriei Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.


 

Admin
de Admin octombrie 9, 2018 13:58
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!