Reținut de polițiști după ce a agresat cu un cuțit un consătean

Admin
de Admin februarie 12, 2020 10:52

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 32 de ani, din Dulcești, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 10 februarie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către un bărbat de 32 de ani, cu privire la faptul că fratele său a fost victima unei agresiuni fizice.

Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că, în timp ce un bărbat de 35 de ani, se deplasa împreună cu fratele său și o altă persoană pe un teren viran din localitatea Dulcești, s-ar fi intersectat cu un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate, între cei doi intervenind mai multe discuții în contradictoriu. Neînțelegerile survenite au degenerat într-un conflict, pe fondul căruia bărbatul de 32 de ani, l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător pe cel de 35 de ani, după care a părăsit locul faptei.

Mobilizarea imediată a polițiștilor a condus la identificarea și prinderea la scurt timp a persoanei bănuite de comiterea faptei.

În urma documentării activității infracționale, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin februarie 12, 2020 10:52
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.

Facebook Pagelike Widget