Programul de reparaţie al străzilor din Piatra Neamţ continuă

Admin
de Admin iunie 5, 2018 15:31

Programul de reparație al străzilor stabilit de Primăria Piatra-Neamț pentru anul în curs continuă într-un ritm susținut. În cele două luni scurse de la momentul  în care vremea a permis pornirea stației de asfalt a  fost reabilitată o suprafață de  peste 25.000 mp de străzi, intervenindu-se cu prioritate pe arterele  intens circulate și pe care stratul de asfalt avea un grad ridicat de uzură.

„Suntem într-un dialog permanent cu societatea Publiserv pentru a interveni  cât mai eficient în repararea străzilor. Astăzi am făcut o nouă deplasare pe teren pentru a puncta zonele în care trebuie intervenit cu prioritate. Am solicitat urgentarea plombărilor și pe căile secundare de acces spre zonele de parcare din jurul blocurilor și continuarea asfaltărilor de noapte în zonele cu trafic intens. Îmi doresc străzi care să ofere condiții cât mai bune de trafic, condiții de siguranță și confort tuturor participanților la trafic”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Se lucrează pe mai multe fronturi, în paralel cu reparația străzilor realizându-se refacerea marcajelor rutiere, implementarea măsurilor de siguranță rutieră și fluidizarea traficului precum și reparația locurilor de joacă.

Puteți trimite sesizările legate de starea drumurilor din oraș la Telefonul Cetățeanului: 0233.210 872, pe adresele de e-mail: [email protected][email protected] sau paginile de facebook Municipiului Piatra-Neamț sau Publiserv.

 


Admin
de Admin iunie 5, 2018 15:31
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget