Programul ”A doua șansă” la Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida din Piatra Neamț

Admin
de Admin iunie 25, 2021 08:00 Updated

Programul ”A doua șansă” la Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida din Piatra Neamț

Programul A doua șansă a debutat la Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida din Piatra Neamț în anul școlar 2005-2006 cu Ciclul primar Nivelul I-II,III-IV, fiind adresat tuturor persoanelor fără școală sau provenind din categorii dezavantajate.

În Anul 2014-2015 a fost preluat Programul A Doua Șansă de la Școala Gimnazială Nr. 5 cu Ciclul gimnazial Anul I -clasele a V- VI- VII și Anul II clasa a VIII-a și Ciclul inferior al liceului, Anul III clasa a IX-a și Anul IV clasa a X.

Absolvenții Programului A Doua Șansă au posibilitatea de a continua studiile la Liceu – învățământ de Zi sau Seral, în funcție de vârsta fiecărui absolvent.

În anul școlar 2015- 2016 a fost constituită o clasă SPP Nivel III de calificare – meseria Bucătar la care s-au înscris absolvenții programului A Doua Șansă.

Activitatea școlară este organizată modular. Elevii au posibilitatea de a participa la ore de pregătire suplimentară (în funcție de nevoile colectivului de elevi) la obiectele la care se constată deficiențe de învățare în vederea obținerii a minim 75% din numărul de 100 credite necesare promovării în anul școlar următor.

Performanțe deosebite obținute cu elevii de la Programul A Doua Șansă puteți urmări și aici.


Admin
de Admin iunie 25, 2021 08:00 Updated
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget