Producător german de sisteme de curățenie stradală la Piatra Neamț

Admin
de Admin august 28, 2019 15:10

Miercuri, 28 august, la sediul Primăriei Municipiului Piatra-Neamț a avut loc un eveniment de prezentare a celor mai moderne utilaje și tehnologii în materie de curățenie stradală si intretinere spatii publice ale companiei germane Kärcher, firmă de top la nivel mondial.

Prezent la eveniment, primarul Dragoș Chitic a exprimat preocuparea municipalității pietrene de a oferi servicii publice la cel mai înalt nivel.

Suntem interesați să oferim pietrenilor servicii de calitate, iar intretinerea orașului reprezintă un capitol prioritar. Utilizarea unor utilaje de ultimă generație sporește eficiența și calitatea serviciilor publice edilitare realizate de către municipalitate. Pentru mine este foarte important aspectul orașului nostru, calitatea mediului în care trăim și confortul pe care îl oferim pietrenilor ”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Firma germană Kärcher este o companie internațională de renume cu o cifră de afaceri de 2,5 miliarde de euro pe an și 85% din produsele ei sunt exportate în afara Germaniei.

„Suntem furnizor de sisteme. În loc să vindem doar un produs o dată, noi construim o relație pe termen lung cu clienții și le oferim un sprijin complet pentru problemele lor de curățare: consiliere continuă, accesorii potrivite și agenți de curățare. Maşinile municipare Kärcher sunt nu numai durabile dar sunt şi prietenoase cu mediul înconjurător, fiind eco-efficiency”, a declarat Monica IAVORSCHI, Managing Director Kärcher România.

După întâlnirea din sala de ședințe, primarul și reprezentanții Primăriei Piatra-Neamț au însoțit membrii companiei la Curtea Domnească, unde au fost expuse mai multe utilaje Kärcher.


Admin
de Admin august 28, 2019 15:10
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget