Probleme cu furnizarea apei în orașul Tg. Neamț și comunele Bălțătești, Agapia și Răucești

Admin
de Admin decembrie 12, 2020 11:33

Probleme cu furnizarea apei în orașul Tg. Neamț și comunele Bălțătești, Agapia și Răucești

Având în vedere lipsa de precipitaţii din ultima perioadă ceea ce a condus la scăderea nivelului de apă din pânza freatică, pentru refacerea nivelului de apă brută în rezervoare în vederea potabilizării şi distribuirii către utilizatori, cât și remedierea unor avarii la conducta de aducțiune a apei din care se alimentează utilizatorii Orașului Târgu Neamț, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a întrerupe serviciul de alimentare cu apă potabilă în Orașul Târgu Neamț, din data de 12.12.2020 ora 10.00 până la data de 13.12.2020 ora 09.00.

Vor fi afectaţi utilizatorii de pe străzile: Batalion, Crângului, Munteni, Dimitrie Ulea, Profesor Ungureanu, Mărășești (de la intersecția Băile Oglinzi până la intersecția cu Str. Cornilor), Biruinței, Băile Oglinzi, Ogoarelor, Slt. Câmpeanu, Mihail Kogălniceanu.

Având în vedere lipsa de precipitaţii din ultima perioadă ceea ce a condus la scăderea nivelului de apă din pânza freatică, pentru refacerea nivelului de apă brută în rezervoare în vederea potabilizării şi distribuirii către utilizatori, cât și remedierea unor avarii la conducta de aducțiune a apei din care se alimentează utilizatorii Orașului Târgu Neamț, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu intermitențe în Cartierul Humuleștii Noi și Strada 1 Mai din Orașul Târgu Neamț, din data de 12.12.2020 ora 10.00 până la data de 13.12.2020 ora 09.00.

Având în vedere lipsa de precipitaţii din ultima perioadă ceea ce a condus la scăderea nivelului de apă din pânza freatică, pentru refacerea nivelului de apă brută în rezervoare în vederea potabilizării şi distribuirii către utilizatori, cât și remedierea unor avarii la conducta de aducțiune a apei din care se alimentează utilizatorii Orașului Târgu Neamț, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă presiune scăzută în Orașul Târgu Neamț, din data de 12.12.2020 ora 10.00 până la data de 13.12.2020 ora 09.00.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Mărășești, Cuza Vodă, Mihai Eminescu, Ștefan cel Mare, Alexandru Lăpușneanu, Calistrat Hogaș, Codrului.

Având în vedere lipsa de precipitaţii din ultima perioadă ceea ce a condus la scăderea nivelului de apă din pânza freatică, pentru refacerea nivelului de apă brută în rezervoare în vederea potabilizării şi distribuirii către utilizatori, cumulat cu interventia din data de 11.12.2020 pentru remedierea avariilor la conducta de aductiune Preutesti, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Balţăteşti, începând de astăzi, 12.12.2020 ora 10.00, până la data de 13.12.2020 ora 09.00.

Vor fi afectaţi utilizatorii de pe străzile: Florilor (de la Staţiunea Bălţăteşti spre Piatra Neamţ), Lalelelor, Stejarului, Vasile Enăchescu, Cireşului, Vişinului, Băilor.

Avand in vedere avariile apărute in mod repetat la rețeaua publică de energie electrică, avarii care au afectat Staţia de Pompare şi care a condus la golirea rezervorului ce alimentează cu apă potabilă si utilizatorii din Zona Mănăstirea Agapia (Agapia Veche) cumulat cu interventia de inlocuire a trei tronsoane la conducta de aductiune Preutesti, lucrare efectuata in data de 11.12.2020, Compania Judeţeană APA SERV SA este pusă în situaţia neplăcută de a anunţa întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă în Zona Mănăstirea Agapia începând de astăzi 12.12.2020 ora 12,30 pana la data de 13.12.2020 ora 12,00.

Avand in vedere complexitatea lucrarilor pentru remedierea avariilor aparute la conducta de aductiune Preuțești (conductă cu diametru nominal 600) din care se realizează alimentarea cu apa potabila a utilizatorilor din Comuna Răucești si manevrele specifice necesare la reluarea furnizarii serviciului de alimentare cu apa potabila, Compania Judeteana APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de anunta prelungirea perioadei de intrerupere a furnizarii serviciului de alimentare cu apa potabila catre utilizatorii din satele: Răucești, Oglinzi, Săvești, Ungheni incepand din data de 12.12.2020 ora 10,00 pana la data de 13.12.2020 ora 09,30.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si mulţumim pentru înţelegere!

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.


Admin
de Admin decembrie 12, 2020 11:33
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget