Pregătiri pentru deschiderea pârtiei de schi

Admin
de Admin noiembrie 20, 2017 13:18

Pregatiri partia de schi primariePrimarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic a convocat vineri, 17 octombrie, o întâlnire de lucru în vederea finalizării pregătirilor pentru deschiderea pârtiei de schi în această iarnă. La ședință au participat viceprimarul Bogdan Gavrilescu, city-managerul Bogdan Pușcașu, Lucian Morozan – administratorul Perla Invest, consilierul local Romel Bârjoveanu, alpinistul Ticu Lăcătușu și reprezentanți ai sportului pietrean.

Au fost trecute în revistă lucrările care s-au executat până acum și au fost stabilite ultimele detalii care trebuie puse la punct, respectiv balastarea anumitor zone, repararea gardului de protecție a clădirii telescaunului, verificarea și toaletarea copacilor din imediata vecinătate a pârtiei și a traseului telescaunului. De asemenea,  în perioada imediat următoare se va semna contractul cu Serviciul Salvamont.

Întâlnirea a continuat cu inspectarea pârtiei și a dotărilor acesteia, respectiv punctul de prim ajutor și telescaunul.

”Îmi doresc deschiderea pârtei de schi în aceasta iarnă. Astăzi am avut o nouă întâlnire cu factorii implicați și o deplasare pe pârtie pentru a stabili elementele concrete care mai trebuie rezolvate. Mulțumesc și iubitorilor de schi cu experiență din Piatra-Neamț care ni s-au alăturat acestui demers și pun umărul alături de noi la aceasta acțiune. Sper să ne ajute și vremea să avem zăpadă naturală și temperaturi potrivite pentru a se putea schia în această iarnă la Piatra-Neamț pe pârtia Cozla” a declarat Dragoș Chitic.


Admin
de Admin noiembrie 20, 2017 13:18
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns