Pregătiri pentru Cupa Davis, competiţie care va avea loc în acest week-end la Piatra Neamţ

Admin
de Admin februarie 1, 2018 13:51

Astăzi, la începutul antrenamentului echipei de Cupa Davis a României, primarul Dragoș Chitic le-a urat succes tenismenilor romani, la meciul din acest weekend împotriva Luxemburgului.

„Piatra-Neamț este in această săptămână capitala tenisului masculin românesc.  În calitate de primar al acestui oraș voi sprijini orice competiție care pune in valoare infrastructura sportiva locala, promovează orașul nostru și oferă pietrenilor posibilitatea de a asista la evenimente sportive de cel mai înalt nivel. Doresc succes tenismenilor români și vă invit in acest weekend la Sala Polivalentă să ii susținem împreună”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Meciurile dintre echipa României și cea a Luxemburgului vor avea loc, sâmbătă și duminică începând cu ora 12, la Sala Polivalentă. Biletele se pot achiziționa  online  pe www.bilete.ro/cupa-davis/  sau se pot cumpăra bilete direct de la Casa de Bilete a Sălii Polivalente zilnic, între orele 10:30-15:30 şi de la Shopping City Piatra-Neamț, între orele 16:00- 21:00.


Admin
de Admin februarie 1, 2018 13:51
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.