Post de jandarmi inaugurat la Bălțătești

Admin
de Admin decembrie 7, 2018 13:00

Joi, 6 decembrie, Jandarmeria Neamț a marcat un moment semnificativ în existența instituției: inaugurarea Postului de Jandarmi Stațiune Balneoclimaterică Bălțătești.

Festivitatea a avut loc la sediul Primăriei Bălțătești, locație în care se regăsește și sediul structurii de jandarmi nou înființate, și a debutat cu onorul militar prezentat colonelului Gheorghe Sebastian Cucoș din cadrul comenzii Jandarmeriei Române.

De asemenea, la activitate au luat parte: doamna Prefect, Daniela Soroceanu, președintele Autorității Teritoriale pentru Ordine Publică Neamț, domnul Adrian Bourceanu, Inspectorul Şef al IPJ Neamţ, Comisar şef de Poliţie Paul Tablan, doamna primar Emilia Acozmei împreună cu echipa managerială a Primăriei Bălțătești, precum şi alţi reprezentanți de seamă ai instituțiilor cu care instituția noastră cooperează.

În continuare, participanții au asistat la ceremonialul religios și la inaugurarea postului de jandarmi, moment marcat prin tăierea panglicii tricolore și predarea cheii sediului subunității.

La finalul evenimentului, plutonierul major Florin Ciudin, desemnat șef de post pentru perioada următoare, a fost felicitat și încurajat la început de misiune încredințată.


Admin
de Admin decembrie 7, 2018 13:00
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget