Politia Locală Piatra Neamț va asigura ordinea publică în perioada Sărbătorilor Pascale

Admin
de Admin aprilie 23, 2019 16:13

În perioada 25 aprilie – 2 mai 2019  efectivele  Biroului de Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț vor fi suplimentate. Se vor  asigura măsuri de ordine și liniște publică pe raza municipiului Piatra Neamț, cu precădere  în preajma lăcașelor de cult  și a centrelor comerciale.

Totodată, echipaje ale Biroului Siguranță Rutieră vor acționa pentru fluidizarea traficului rutier în principalele zone comerciale și în mod special în Piața Centrală.

În data de 24 aprilie 2019, cu ocazia Zilei Naționale a Veteranilor de Război, când vor avea loc ceremonii militare și religioase,  lucrători  din cadrul birourilor Ordine  Publică si Siguranță Rutieră vor asigura fluidizarea traficului și menținerea ordinii și liniștii publice în zona Cimitirului Eroilor din municipiul Piatra Neamț, iar în noaptea de Înviere vor sprijini forțele de ordine ale IPJ și IJJ Neamț, în imediata apropiere a bisericilor Sf. Ioan Botezătorul (strada Privighetorii),  Sf. Precista (bd. Decebal) precum și a bisericii Pogorârea Sf. Duh (în fața Gării Piatra Neamț).

Poliția Locală Piatra Neamț dorește tuturor cetățenilor municipiului Piatra Neamț, sărbători liniștite și Paște fericit!


Admin
de Admin aprilie 23, 2019 16:13
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]