Podul de la Luțca s-a prăbușit, 2 autocamioane au fost avariate

Admin
de Admin iunie 9, 2022 16:08

Podul de la Luțca s-a prăbușit, 2 autocamioane au fost avariate

Un incindent grav s-a petrecut astăzi, 9 iunie în zona localității Luțca. Podul peste raul Siret, care făcea legătura, între Sagna si Luțca, prăbușit fiind surprinse un camion și o autoutilitară.

În urma evenimentului produs a rezultat o victimă, un bărbat de 56 de ani, care a fost scos din interiorul autocamionului de către participanții la trafic. Acesta a fost preluat de către echipajele medicale sosite la locul evenimentului, urmând a fi preluat de echipajul SMURD TIM pentru a fi transportat la CPU Roman.

La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman,  IPJ,  IJJ,  SAJ și SVSU Sagna.

În urma evenimentului produs au fost surprinse aproximativ 20 ovine. Dintre acestea, doar 4 au fost scoase de sub dărâmături.

Potrivit unui comunicat primit de la IPJ Neamț, un autocamion și o autoutilitară circulau pe podul în cauză, din direcția Roman spre Sagna, în urma evenimentului rezultând rănirea conducătorului autocamionului. Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliției municipiului Roman și Serviciului Rutier Neamț.

Având în vedere că circulația rutieră este blocată, au fost instituite filtre rutiere pentru informarea conducătorilor auto și devierea traficului rutier pe Drumul Național 15 D, Roman – Gâdinți.


Admin
de Admin iunie 9, 2022 16:08
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns